Onze producten.

Staal is verkrijgbaar in vele soorten en maten, uitvoeringen en vormen. Jominy biedt een zo breed mogelijk pakket in samenwerking met haar partners GABO STAHL, Tuyper-SA en Global Bright Bars. Naast de specialisaties van deze bedrijven kan er ook van andere bronnen materiaal aangeboden worden.

Het specialisme van Jominy is het aanbieden van staal en non ferro tbv de verspanende industrie. De afkomst van de goederen is traceerbaar dmv chargenummers en bijbehorende certificaten. In overleg kan een certificaat vooraf opgestuurd worden ter beoordeling of goedkeur.

Bekijk alle staalproducten van Jominy
Hulp op maat bij Jominy

Hulp nodig?

Klaar om de juiste keuze te maken? Jominy helpt u graag persoonlijk verder. Of het nu gaat om materialen, afmetingen, toleranties of iets anders.

+31 6 10 00 15 47 info@jominy.nl

Waarom Jominy het verschil maakt in de keten.

Directe toegang tot Europese topstaal producenten

Zonder tussenschakels zaken doen met de producent van staal. De kans op het maken van fouten neemt af naarmate er minder schakels in de keten zijn.

Kostprijs optimalisatie

Waarom extra betalen voor opslag en handling als het ook rechtstreeks geleverd kan worden? Voorkom onnodige kosten in de metaalketen en bespaar vandaag nog.

Betrokkenheid bij iedere stap van het bestel proces

Jominy bewaakt het gehele aankoopproces van aanvraag t/m de opvolging van betaling. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt.

Decennia lange ervaring met staalproducten

Profiteer van onze diepgaande kennis en ervaring in staaltoepassingen. Wij denken met u mee over toleranties, toepasbaarheid en alternatieven voor een optimale staaloplossing.

Geen concessies in kwaliteit

Wij leveren enkel grondstoffen die voldoen aan de juiste EN-normen, inclusief Europese regels zoals 2011/65/EU RoHS II en 1907/2006 Reach die vermeld worden op de materiaal certificaten.

Verkoop met een plus (trading+)

Voor advies over stroomlijnen van materiaalbehoefte, productontwikkeling, diameteroptimalisatie, EN-normen en meer, kunt u bij ons terecht.