Laat uw bedrijf groeien met onze staalkennis, training en consulting.

Als eigenaar van Jominy heb ik mijn carrière in de staalindustrie opgebouwd met functies als verkoper, productspecialist hydrauliek, productspecialist stafstaal, branchemanager Mechanical Engineering en Groepsspecialist Automotive. Sinds 2012 heb ik mij verder ontwikkeld in de wereld van stafstaal als general manager van Heine Steel, waar ik mijn expertise in de praktijk heb gebracht.

Één aanspreekpunt voor al uw vragen

Bij Jominy passen we alle vaardigheden en marktkennis toe om multidisciplinair onze klanten te woord te staan. Of het nu gaat om inkoop, verkoop, kwaliteit, logistiek, administratie, marketing of andere aspecten van de bedrijfsvoering, wij bieden één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Laat uw bedrijf groeien met onze staalkennis, training en consulting van Jominy

Onze expertise in de staalindustrie.

Onze verantwoordelijkheid in de maakindustrie

Wij begrijpen dat kennis delen van cruciaal belang is om de concurrentiepositie van de Benelux te behouden. Daarom willen wij niet alleen onze klanten helpen met hun materiaalbehoefte, maar ook onze kennis en expertise delen. Wij bieden training, advies en samenwerking om de technische kennis van uw collega’s naar een hoger plan te tillen. Bijvoorbeeld:

  • Trainingen op het gebied van staalkennis
  • Toelichting op toepassingsgebieden van staal
  • Informatie over testen, toleranties en normoptimalisatie
  • Optimalisatie van inkooppakketten en alternatieven aandragen
  • Uitwerken van logistieke vraagstukken
Jominy en de expertise in de staalindustrie

Mijn achtergrond in de staalindustrie.

Door onze ervaring en technische kennis kunnen we jou helpen om de juiste keuze te maken voor jouw specifieke toepassing. We streven er altijd naar om de doorlooptijd kort te houden en kosten te beperken door middel van ketenoptimalisatie.

Bij Jominy begrijpen we dat de keuze voor de juiste grondstof een cruciale factor kan zijn voor het succes van jouw project, en we zijn er om jou te helpen bij elke stap van het proces.

Jominy is de expert in de stafstaalindustrie

Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Bij Jominy zijn wij ervan overtuigd dat kennis en expertise de sleutel zijn tot succes in de staalindustrie. Neem gerust contact met ons op voor een gesprek en ontdek wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact op
Maak kennis met Lennard Keulen eigenaar van Jominy