Waar staat Jominy voor.

Bij Jominy zijn we gepassioneerd door de verspanende industrie en de vele verschillende grondstoffen die hierin worden gebruikt. We begrijpen dat de terminologie en technische aspecten van deze industrie voor veel mensen onbekend en overweldigend kunnen zijn. Het is dan ook niet verrassend dat sommige verkopers misschien niet de juiste technische kennis hebben om de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften te bieden.

Maar Jominy gaat een stap verder. We hebben decennialang ervaring in de verspanende industrie en zijn goed thuis in de vele verschillende soorten grondstoffen die worden gebruikt, waaronder koolstof staal, RVS, aluminium, non-ferro, kunststoffen, gietijzer, composiet en meer.

Jominy training en consultancy

Waarom Jominy het verschil maakt in de keten.

Directe toegang tot Europese topstaal producenten

Zonder tussenschakels zaken doen met de producent van staal. De kans op het maken van fouten neemt af naarmate er minder schakels in de keten zijn.

Kostprijs optimalisatie

Waarom extra betalen voor opslag en handling als het ook rechtstreeks geleverd kan worden? Voorkom onnodige kosten in de metaalketen en bespaar vandaag nog.

Betrokkenheid bij iedere stap van het bestel proces

Jominy bewaakt het gehele aankoopproces van aanvraag t/m de opvolging van betaling. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt.

Decennia lange ervaring met staalproducten

Profiteer van onze diepgaande kennis en ervaring in staaltoepassingen. Wij denken met u mee over toleranties, toepasbaarheid en alternatieven voor een optimale staaloplossing.

Geen concessies in kwaliteit

Wij leveren enkel grondstoffen die voldoen aan de juiste EN-normen, inclusief Europese regels zoals 2011/65/EU RoHS II en 1907/2006 Reach die vermeld worden op de materiaal certificaten.

Verkoop met een plus (trading+)

Voor advies over stroomlijnen van materiaalbehoefte, productontwikkeling, diameteroptimalisatie, EN-normen en meer, kunt u bij ons terecht.